Een complex project met grote vraagstukken

Webwinkel, Forum, Leden Systeem, Online magazine, Blogs en nog veel meer

Compleet nieuwe website

We hebben een nieuw interactief ontwerp gemaakt voor de website met een frisse geordende uitstraling.  Hierbij lag de focus op bestaande leden van JDCH. Deze leden kunnen vanaf de homepage direct bekijken wat er gaande is binnen de stichting. Daarbij kunnen nieuwe leden zich direct aanmelden bij JDCH door middel van een betaalmogelijkheid binnen de website.

Leden systeem

JDCH vroeg SwiftWeb een voertuigen register systeem te ontwikkelen waarin huidige leden auto’s van elkaar kunnen bekijken en eigen auto’s kunnen toevoegen. Hierdoor kunnen de auto liefhebbers gemakkelijk bekijken wie welke jaguar bezit. Aan dit systeem zit vervolgens een forum gekoppeld waarbij elk lid vragen kan stellen en beantwoorden.

Leden / Voertuigen Management

JDCH kan zelf de gehele website aanpassen door middel van WordPress.¬†Hieraan zit een opmaat gemaakt leden systeem waarin alle leden en auto’s worden beheerd.

 

Forum

Een speciaal gemaakt forum voor de leden van JDCH. Van technische vragen tot het verkopen van hun eigen jaguar. Alles is mogelijk via het forum.

 

Jaguar Winkel

Een ingebouwde webwinkel maakt het mogelijk om merchandise van JDCH te verkopen. Button’s, T-shirts en meer.

 

Responsive Web Design

De website is volledig geoptimaliseerd voor mobiel en iPad.

 

Ik wil een soortgelijke website
4378
Views afgelopen maand
35
Winkel Bestellingen
485
Jaguar's
759
Leden

Online Magazine

Van een tastbaar tijdschrift naar een online magazine. Elke Gazette die JDCH publiceert verschijnt ook online in de Online Magazine module.
Leden kunnen dus zonder het tijdschrift te bestellen deze gemakkelijk online bekijken.

Ik wil ook een online magazine

Maatwerk

Onze bekwame developers helpen je graag met een oplossing op maat.