Vindbaarheid op top niveau

Veel informatie, weinig ruimte maar toch overzichtelijk

 

Uitdaging

Op de zoekmachine optimalisatie markt zijn de woorden “Geld lenen” een grote uitdaging. Er is namelijk een sterke concurrentie aanwezig van banken en intermediairs die allemaal veel geld en tijd steken in de zoekmachine optimalisatie.  SwiftWeb heeft een doeltreffende link building campagne opgezet.

Informatie Architectuur

Lenen met verstand heeft een ontzettend grote database aan informatie. SwiftWeb heeft een herontwerp gemaakt voor de informatie architectuur en alles zo overzichtelijk mogelijk gehouden. Hierbij is rekening gehouden met innovatieve call to actions.  

Reken module

SwiftWeb heeft een uitgebreide rekenmodule gemaakt voor Lenen met verstand. Hierdoor kunnen bezoekers direct uitrekenen wat ze ongeveer kunnen gaan lenen. Deze module kunnen ze vervolgens zelf aanpassen in het beheersysteem.

Beoordelingen

Op Lenen met verstand vind je meer dan 25.000 beoordelingen over kredietbemiddelaars en banken. SwiftWeb heeft deze met behulp van microdata toegevoegd aan zoekmachines. Hierdoor kunnen de zoekmachines iedere beoordeling individueel indexeren. Het toepassen van microdata zorgt er voor dat delen van jou website of webwinkel beter zichtbaar worden voor zoekmachines.

Ik wil ook microdata in mijn website