Mijn eigen website via SwiftWeb

Als je een aanvraag hebt gedaan staan er binnen 24 uur, 3 gratis ontwerpen voor je klaar. Deze ontwerpen worden door middel van een link naar je e-mailbox gestuurd. Bijvoorbeeld: www.stucadoorbedrijfkarel.swiftweb.nl. Op deze demo website kun je wisselen tussen 3 verschillende ontwerpen. Elke ontwerp is uniek en kun je met een gebruiksvriendelijk beheersysteem aanpassen door bijvoorbeeld je logo te plaatsen, kleuren te wijzigen en fotoalbums aan te maken.

 

3 gratis ontwerpen

Je krijgt bij ons eerst 3 gratis ontwerpen die je zelf aan kunt passen. Zo kun je altijd eerst kijken hoe je website er uit komt te zien voordat je hem aanschaft.

Alles zelf aanpassen

Het gehele ontwerp kun je aanpassen, van afbeeldingen tot tekst. Stel je eigen unieke website zelf samen en creëer een persoonlijke ervaring voor je gebruikers.

Support

Mocht je toch hulp nodig hebben dan staan wij altijd voor je klaar, ook als je nog geen klant bent. 24/7 via de e-mail en van 09:00 – 18:30 via de telefoon.

Logo plaatsen

Het plaatsen van een logo op je demo website doe je via het beheersysteem. Aan de zijkant van de website bevindt zich een menu waarin je de afdeling “Titel, Logo en Slogan” vindt. Hierin kun je er voor kiezen om een tekst of afbeelding logo te gebruiken. Als je zelf een logo hebt dan kun je deze direct in via het menu uploaden. Hij verschijnt dan direct in de website waardoor je meteen kunt zien of het er goed uit ziet.

Ik ben absoluut geen computer persoon en wilde eigenlijk ook mijn eigen website niet bijhouden. Door een kennis van mij heb ik het toch geprobeerd en het is mij goed bevallen! Aanrader!!

Henk, Party Centrum den Kroon

Bij SwiftWeb draait het niet alleen om de rekening, dat vind ik fijn. Op het moment dat ik de website had afgesloten belde ze nog een paar keer op om te vragen of alles in orde was, super service.

Dirk, Teur Sloopwerken

Mijn vorige provider lag er continu uit en wilde mijn domeinnaam niet meer vrijgeven, SwiftWeb heeft mij geholpen het domeinnaam te verhuizen en een nieuwe top website te maken.

Mark, de Groot

Header afbeeldingen

SwiftWeb heeft een groot aantal branche foto’s alvast voor je neergezet. Via het beheersysteem kun je een keuze maken uit de verschillende foto pakketten. Mocht je eigen foto’s voor de header hebben is dit ook geen probleem. Via de “Mijn Header” functie kun je gemakkelijk je eigen header foto’s uploaden. Je hoeft je foto’s niet eerst bij te snijden of aan te passen. Het systeem optimaliseert jouw foto’s direct voor jouw website. Bekijk een demo video van deze handeling

Teksten aanpassen

Het aanpassen van teksten kun je online regelen via het beheersysteem. Hierin zit een Microsoft Word achtige applicatie verwerkt waarmee je gemakkelijk al je pagina’s kunt aanpassen. Je kunt onbeperkt pagina’s en menu’s toevoegen. Er zit dus geen limiet aan de grote van je website. Bekijk een demo video van deze handeling

Ik wil het wel een keer proberenGratis Website Aanvragen